KarlovyVaryDnes.cz
KarlovyVaryDnes.cz » Zpravodajství » Zprávy

Pupp-Up Food Fest poprvé v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech

09.05.2022
Věhlasný Grandhotel Pupp nabídne premiérový ročník festivalu pro všechny vyznavače kvalitního jídla a nápojů. První Pupp-Up Food Fest proběhne v pátek 13. a v sobotu 14. května v prostorách před grandhotelem.
Foto: Ivana Borovková
"Lidé si užívají možnosti se setkávat, baví je společnost a první slunečné dny probouzejí chuť pobýt s přáteli, známými a sdílet s nimi zážitky. Grandhotel Pupp nabízí nespočet rozmanitých akcí a vzhledem k oblíbenosti našich tradičních podzimních Slavností vína jsme se rozhodli nabídnout jak hostům grandhotelu, tak místním novinku v podobě food festivalu. Jejich popularita nabírá na oblibě, je to pro nás logický krok, neboť co jiného spojí lidi více, než dobré jídlo a pití," komentuje zrod Pupp-Up Food Festu Jindřich Krausz, generální ředitel Grandhotel Pupp.

Food festival představí umění kuchařů z celé České republiky


V čele s šéfkuchařem Ladislav Dvořákem dá nahlédnout pod pokličku umění asijského street foodu kuchařský tým pražského Tamarind Tree. Ladislav Dvořák díky svým cestám a stážím po Asii a kuchařským zkušenostem z asijských restauracích u nás i zahraničí dokáže vyladit chuť do posledního detailu. Asijskými rytmy se mohou nechat unést rovněž návštěvníci Pupp-Up Food Festu; v nabídce pokrmů nebudou chybět vyhlášené Dim Sum knedlíčky anebo Pork bun alias bůčkové nebe.

Pro příznivce italské kuchyně bude na místě možnost ochutnat jednu z nejlepších pizz, které si momentálně můžeme v Čechách vychutnat. Ital Francesco Gallucci, majitel bistra Le Pizze di Frankie, přiveze do Varů své nadýchané pizzy z vláčného těsta, jejichž chuť je dokonalá!

Dalším lákadlem festivalového menu je profesionální kuchař se zkušenostmi z luxusních restaurací a hotelů nejen u nás, ale i v zahraničí - Radek Příhonský poskytuje privátní gastronomické služby na nejvyšší úrovni a jeho krédem je špičková gastronomie připravená z nejlepší surovin, jež dodají pocit opravdu výjimečného gurmánského zážitku.

Gurmánské zážitky však slibují také pochoutky ze sladké kuchyně. Své rolovací umění předvede zmrzlinárna Rolls Bros, která přímo před zájemci naseká a na mrazicí desce smíchá vybrané suroviny, aby se všechny výborně chutě propojily. Následně zmrzlinu sroluje a celý zážitek z přípravy bude korunovat samotná konzumace.

Vyjma výše uvedených se návštěvníci food festivalu mohou těšit i na mnohé další. Své zastoupení bude mít na Pupp-Up Food Festu i Ondřej Koráb, šéfkuchař Grandrestaurantu v Puppu.

Vstupné je zdarma, degustace za žetony


Vstupné na festival je zdarma a pokrmy se budou platit žetony, které jsou v hodnotě 50 korun. Zájemci mohou využít zvýhodněnou cenu žetonů v předprodeji na portálu GoOut; 5 kusů žetonů za 230 korun anebo 10 kusů žetonů za 450 korun.

Jídla budou podávána na zálohovaný porcelánový talíř, který po použití vymění servis vždy za čistý. Talíř s jedinečným designem je možné si následně ponechat jako unikátní suvenýr.

Autor: Ivana Borovková
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Zprávy

BMW se během letošního Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary vrací před Císařské lázně

Ve dnech od 28. června do 6. července 2024 se Karlovy Vary opět přemění na filmové centrum Evropy a značka BMW bude v roli oficiálního vozu tradičně vozit všechny akreditované hosty a osobnosti. Ve flotile, která bude dohromady složená z téměř 90 ...

MŽP: Realizace strategických projektů v uhelných regionech se rozjíždí

Ze staré konírny nové komunitní centrum v Karviné, moderní řemeslné dílny pro středoškoláky na Ústecku nebo zelená učebna na Karlovarsku. Celkem 31 žá ...

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků ...

V Bruselu intenzivně zní hlas Karlovarského kraje

V Bruselu se v těchto dnech koná další Platforma uhelných regionů a souběžně také plenární zasedání Evropského Výboru regionů, jako vrcholného poradní ...

V loňském roce zaplatila VZP za léčbu hemofilie téměř miliardu korun

Hemofilie je vzácné dědičné onemocnění, které se projevuje poruchou srážlivosti krve. Vloni se s ním léčilo 1326 klientů VZP (dvakrát více mužů). Léčb ...





Čtvrtek 25.4.2024
Karlovarský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes