KarlovyVaryDnes.cz
KarlovyVaryDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Karlovarský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Karlovarský deník - sport Zdroj: Karlovarský deník - sport |

Hvězdu čeká duel pravdy, zamíří do Nespek

29. 3. 2024 | Tři utkání, dva body. To je prozatím bilance fotbalistů chebské Hvězdy v jarní části Fortuna divize B. Teď čeká Západočechy, kteří usilují o záchranu v soutěži duel pravdy. A není divu. Hvězda se totiž představí v sobotu 30. března od 16.30 hodin na půdě Nespek, tedy souseda v tabulce, který stejně jako Cheb, usiluje o udržení v divizní soutěži.

Středočeši urvali v KV Aréně první bod. Energii srazili ve druhé třetině

29. 3. 2024 | Dorostenci karlovarské Energie vstoupili neúspěšně do semifinálové série extraligy s Mladou Boleslaví. V KV Aréně energetici prohráli 2:5, když Středočeši rozhodli o své výhře povedenou druhou třetinou, během které vstřelili čtyři branky, čímž se ujali v sérii vedení 1:0 na zápas. Semifinálová série pokračuje druhým duelem v Karlových Varech v pátek 29. března od 17.00 v KV Aréně.

Michalovce se protrápily na západě Čech k těsné výhře

28. 3. 2024 | V dohrávce 20. kola MOL Ligy sahaly hráčky Kynžvartu v chebské D-Produkt Aréně v bitvě s úřadujícím mistrem Michalovcemi po cenném bodovém zisku. Po prvním poločase sice musely Západočešky dohánět čtyřbrankové manko, ale po srdnatém výkonu po změně stran, jim chyběl pověstný kousek od bodového zisku. Michalovce se totiž musely v závěru zápasu hodně otáčet, aby udržely výhru 29:28. I přes prohru se udržel Kynžvart před posledním vystoupením základní části, které odehraje o víkendu ve Zlíně, na čt ...

Viktoriáni se postaví Českému Krumlovu. Urvou první jarní výhru?

28. 3. 2024 | Roli favorita si vystřihnou ve 20. kole Fortuna divizi A fotbalisté mariánskolázeňské Viktorie. Na svém stadionu se totiž postaví svěřenci trenéra Aleše Zacha v pátek 29. března od 14.00 hodin Českému Krumlovu, tedy poslednímu týmu áčkové skupiny.

Ostrov zamíří do Českého Brodu. Rád by dosáhl na cenné body

28. 3. 2024 | Fotbalisté ostrovského FK mají před sebou ve Fortuna divizi B výjezd na sever Čech, přesněji Českého Brodu, kde je čeká v rámci 20. kola v pátek 29. března od 14.00 hodin místní SK.

Březová se navrátí domů. V bitvě o důležité body vyzve Hřebeč

28. 3. 2024 | Návrat domů. Fotbalisté březovské Olympie mají před sebou návrat na svůj stadion. V pátek 29. března je totiž čeká domácí jarní premiéra, kdy se postaví od 10.00 hodin v bitvě tabulkových sousedů výběru Hřebeče.

Semifinále! Dorostenci Energie doma vyzvou Mladou Boleslav

28. 3. 2024 | Říká se, že dvakrát do jedné řeky nevstoupíš. To však nyní tak úplně neplatí pro dorost Energie, který zhruba po roce ve vyřazovacích bojích opět narazí na tým BK Mladá Boleslav. První dva semifinálové zápasy se odehrají 28. a 29. března v KV Areně. Úvodní buly padne vždy v 17.00 hodin.

Doufám, že posuneme Vary výš, přeje si nový kouč Energie Patera

28. 3. 2024 | Jako hráč vyhrál olympiádu i čtyři mistrovství světa, v trenérské roli dovedl Mladou Boleslav do semifinále extraligy, ale trénoval i na Spartě. Teď čeká na Pavla Pateru další výzva, v novém extraligovém ročníku povede A-tým Karlových Varů.

OSOBNOST DENÍKU: Bílek nasměroval Teplou k výhře čtyřmi góly

27. 3. 2024 | Úspěšně vstoupili fotbalisté Sokola Teplá do jarní části krajské I. B třídy, když na půdě Kynšperku slavili těsnou, ale o to cennější výhru 5:4. Čtyřmi góly k první jarní výhře přispěl útočník Teplé Jan Bílek. 

Prokopcov s Gavlasem urvali na mistrovství republiky v deblu cenný bronz

27. 3. 2024 | Další vrchol sezony mají úspěšně za sebou stolní tenisté napříč Českem. Důvod? Na programu totiž bylo mistrovství České republiky ve stolním tenise jednotlivců, které hostilo pražské Sportovní centrum Řepy. Jako první přišla na pořad kvalifikace, která představovala úvodní bitvy zajišťující postup do hlavní soutěže. Do té se kvalifikovali dosavadními výsledky a žebříčkovým postavením v trikotu SKST Chodov Antonín Gavlas a Dmitrij Prokopcov. ...

Kynžvart zbrojí na mistrovské Michalovce. Bude to náročné utkání, tuší Vávrová

27. 3. 2024 | Házenkářky Kynžvartu jsou v pozoru. Ve čtvrtek 28. března od 18.00 hodin je čeká domácí dohrávka 20. kola základní části MOL Ligy, ve které dorazí na západ Čech Iuventa Michalovce, úřadující mistr MOL Ligy, aktuální vítěz Slovenského poháru a zároveň semifinalista Evropského poháru.

Češi otáčeli vývoj i na Letné. Výhru nad Arménií zařídil střídající Chorý

26. 3. 2024 | Druhý zápas fotbalové reprezentace pod vedením kouče Ivana Haška, druhý obrat. Češi v Praze na Letné proti Arménii brzy ztráceli, těsně před přestávkou ale srovnal hlavou Ladislav Krejčí a ve druhé půli vyšla trenérovi velmi dobře střídání. Debutant Matěj Jurásek svým centrem připravil pozici pro Tomáše Chorého, který dvanáct minut před koncem základní hrací doby stanovil konečné skóre na 2:1.

Odtajněno. Energii povedou v nové sezoně hokejové legendy Patera s Moravcem

26. 3. 2024 | Hokejisté karlovarské Energie už znají své nové trenéry. A-tým energetiků povede z pozice hlavního kouče Pavel Patera, kterému bude krýt záda asistent David Moravec. Trenérský štáb Energie pak doplní trenér gólmanů Lukáš Mensator. Zbrusu nová trojice podepsala v Karlových Varech dvouleté smlouvy, kdy tak nahradí na lavičce týmu z města minerálních pramenů trio Eismann, Šik, Kněžický, které tým vedlo v závěru vrcholící sezony 2023-24. ...

Stanovice vypráskaly na úvod v derby rezervu Kolové, uspěl i vedoucí Hájek

26. 3. 2024 | /III. TŘÍDA/ Úvodní kolo jarní části mají za sebou také týmy hrající okresní III. třídu mužů Karlovarska. To se neslo v gólovém duchu, když padlo několik vysokých výher. 

Úvod jako hrom. Béčko Nejdku i Útvina dokázaly smazat třígólové manko, braly bod

26. 3. 2024 | /FOTOGALERIE/ Zahájeno. Patnáctým kolem odstartovala o víkendu jarní část okresního přeboru mužů Karlovarska. Sypat popel na hlavu si mohli po úvodním vystoupení fotbalisté Dalovic a dvorské rezervy. Oba týmy si vytvořily tříbrankový náskok, který však neudržely a musely se spokojit pouze a jednobodovým ziskem.

OHLASY Z DIVIZE: Dalo se ze zápasu určitě něco vytěžit, zlobil se Drahorád

26. 3. 2024 | Hodně těžko kousal víkendový neúspěch v regionálním derby Fortuna divize A se Sokolovem kapitán mariánskolázeňské Viktorie Michal Drahorád. A nebylo divu. Jeho tým měl bitvu na půdě sokolovského Baníku dobře rozehranou, ale nakonec odešel po prohře 1:2 s prázdnou.

Sokolov si podmaní o víkendu hokejový West Bohemia Cup

26. 3. 2024 | S koncem letošní hokejové sezony je na sokolovském zimním stadionu stále rušno. Nejinak tomu bude i o velikonočním prodlouženém víkendu. Po pátečním dílu mládežnického turnaje Falko cup, který se hraje tentokrát v ročníku 2017, nastoupí v sobotu a v neděli, tedy 30. a 31. března, na led staré gardy.

I. B TŘÍDA: Chyše projela vyhraný zápas, Slavkov opanoval šlágr kola

25. 3. 2024 | První kolo jarní části krajské I. B třídy okořenilo několik překvapení. Například Chyši nestačil na bodový zisk na půdě Plesné ani tříbrankový náskok. Domácí zaváhání připsal na svůj účet Dolní Žandov, který nestačil na předposlední Hranice.

I. A TŘÍDA: Rezerva Hvězdy načepovala Aši a Hazlovu hořkou desítku

25. 3. 2024 | /FOTOGALERIE/ První jarní vystoupení mají za sebou týmy v krajské I. A třídě. Do druhé poloviny soutěže vítězně vstoupilo vedoucí trio, kdy béčko Sokolova, Františkovy Lázně i Nejdek shodně dosáhly na výhry. O tu nejvyšší se však zasloužila rezerva chebské Hvězdy, která v chebském derby zničila deseti kousky sdružený tým Aše a Hazlova.

OHLASY Z PŘEBORU: Lokáda urvala bod s béčkem Viktorie, Trstěnice smázly Vintířov

25. 3. 2024 | /FOTOGALERIE/ Úvodní kolo jarní části krajského přeboru mužů přichystalo o víkendu několik překvapení. Namátkou Citice urvaly druhou výhru na půdě soupeře. Lokomotiva vstala v bitvě s rezervou Mariánských Lázní z mrtvých a dosáhla na cenný bod. Trstěnice zmákly duel s Vintířovem, když se postaraly o nejvyšší výhru úvodního kola. Rezerva karlovarské Slavie uspěla v náročném šlágru s Novým Sedlem a tři body brala také rezerva Ostrova, která na své umělce přehrála Lomnici. ...



Zpravodajství KarlovyVaryDnes.cz

Více než tisícovka seniorů přišla o celoživotní úspory, policie stíhá 13 lidí

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (NCOZ) zahájili v uplynulých dnech trestní stíhání 13 fyzických osob v souvislosti s činností skupiny 18 navzájem spolupracujících společností ...

Z karlovarského letiště bude od května každý čtvrtek létat pravidelná linka do Tel Avivu

Pravidelná letecká linka mezi Karlovými Vary a Tel Avivem zahájí provoz dne 23. 5. 2024 a bude létat každý čtvrtek až do 31. října 2024. Linku bude pr ...

Karlovarský kraj řeší nastavení sítě dluhových poraden

Zadluženost obyvatel je narůstající společenský fenomén s negativními dopady na celou společnost. Týká se i Karlovarského kraje, kde je dle statistick ...

Macková (SZÚ): Černý kašel u nás i v Evropě monitorujeme a máme účinné prostředky ochrany

Dnes proběhla na Ministerstvu zdravotnictví snídaně s novináři, kde zástupci Ministerstva zdravotnictví, Státního zdravotního ústavu a odborných spole ...

Kvůli plánované uzavírce silnice u Bečova nad Teplou se na kraji sešli starostové přilehlých obcí

Plánovaná akce v podobě narovnání "bečovských serpentin" s sebou přinese úplnou uzavírku silnice I/20 mezi Karlovými Vary a Plzní, která velmi zásadně ...



Pátek 29.3.2024
Karlovarský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes